goki Брелок - Котик

код товару: 60939G-2
Технічні характеристики goki Брелок - Котик:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип брелок
Вид іграшки іграшка-брелок
Вікова група 3+
Матеріал деревина
метал
Кількість 1 шт
Основні
Тип брелок
Вид іграшки іграшка-брелок
Вікова група 3+
Матеріал деревина
метал
Розмір 4.5 см
Упаковка поліетиленова
Кількість 1 шт
Вага 10 г
Колір жовтий
Гарантія
Гарантія 14 днів
Параметри упаковки
Ширина 50 мм
Висота 20 мм
Довжина 50 мм
Вага 0.01 кг
Об'єм 0.0001 м3
Рудий котик-брелок від німецького бренду goki стане улюбленим, а головніше корисним аксесуаром малюків. Яскравий котик із натурального дерева на гнучких резинках сподобається малечі і подарує їм радість. Брелок кріпиться на рюкзак або ключі, його еластичність допоможе розвивати дрібну моторику малюка. Екологічний матеріал, з якого вироблений аксесуар, вкритий безпечними фарбами на водній основі. Вушка і хвостик із текстилю. Рудий котик стане улюбленою іграшкою, яка ще й допоможе не загубити ключі. Для дітей від 3-х років.
немає в наявності
Про іграшку
Яскравий брелок у вигляді котика вироблений із екологічних матеріалів. Натуральне дерево та нетоксичні фарби – запорука безпеки для здоров’я малюка. Усі елементи тваринки поєднані червоною резинкою – усі лапки тягнуться, голова повністю обертається і також розтягується. Металевий ланцюжок із кільцем надійно закріплені на фігурці. Вушка із фетру, хвостик із мотузки. Висота 4,5 см. Окрім котика, німецький бренд goki пропонує брелки: жираф, мавпа, собачка, ведмедик і корівка. 

Використання
1. Для ключів. Завдяки брелку, зв’язка ключів, а тим більше один ключ виглядає більш помітним, менше шансів його загубити. 

2. Аксесуар на рюкзак. Брелок стане чудовим доповненням індивідуального образу малюка. Аксесуар можна закріпити на дитячому рюкзачку. 

Користь іграшки
Масивний брелок легше намацати в кармані або рюкзаку. Дітлахи стануть більш уважними до ключів - їм не хочеться загубити з ними свій улюблений аксесуар. Він підійматиме дитині настрій, адже має яскравий дизайн та цікаві особливості.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів